despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hoşgeldin aşkısı. kalp istiyoruz biz kedi bey'den (:[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 despina toggie :tebrikz::tebrikz::tebrikz:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mindSnoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 askim benim kedi beye slm söyle mümkünse bizede versin ya kalp Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 saol lone.[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 eeeeee nasilsiniz bakalim askim burasi ne guzel bi yermis nie daha önce söylemedin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hoşgelmişsen ama fazla aşkım deme alırlar elinden bak[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hoşgeldiniz.[signature][hline] Hö ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Janitschar, 16 Eylül 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Hoşgelmişsen ama fazla aşkım deme alırlar elinden bak o biraz cesaret ister.varmi öyle bisey gerçekten Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 baktım arkadaslık sitelerine cok sarmıştın. çekip alayım dedim seni :) bu zamana kısmetmiş[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 arkadaşlık siteleri sux :yapma: paticik rullz 8-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg [Bu mesaj Lonely tarafından 16 Eylül 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bundan sonra anlıycak insallah Lone :)[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: toggie, 16 Eylül 2005 17:33 tarihinde demiş ki: baktım arkadaslık sitelerine cok sarmıştın. çekip alayım dedim seni :) bu zamana kısmetmiş eheheheheheheeh delim benim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hg[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Lonely, 16 Eylül 2005 17:34 tarihinde demiş ki: arkadaşlık siteleri sux :yapma: paticik rullz 8-) anam patilendimmi ben simdi :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: unac, 16 Eylül 2005 17:39 tarihinde demiş ki: hg hosbulmusuz efendimmm :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 her mesaja cevap verip post kasma kızım :) dicem de o ne diceksin sen boşver :) ben de şimdi post kasmış oldum lol[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: toggie, 16 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki: her mesaja cevap verip post kasma kızım :) dicem de o ne diceksin sen boşver :) ben de şimdi post kasmış oldum lol post mu ne postu bu ayi postu falanmi:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hoşgeldin. forumu tanıtmaya gerek yok sanırım, zaten konuyla yakından ilgilenecek bir üyemiz var gördüğüm kadarıyla ;] iyi eğlenceler =] [Bu mesaj Nefr tarafından 16 Eylül 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Nefr benim işi sen üstlensene :) Gerçi forumlara yabancı değildir ama kendisi. Sevmiştir insallah. edit//saol kalp için [signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! [Bu mesaj toggie tarafından 16 Eylül 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: toggie, 16 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Nefr benim işi sen üstlensene :) Gerçi forumlara yabancı değildir ama kendisi. Sevmiştir insallah. edit//saol kalp için anam askim burda forumlami tanisiorlar yeni uyeler :| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 lol şu son mesajın üstüne sen mecburen üstleneceksin bence toggie =P rica ederim =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.